products

WiFi Jam Tangan Sanggup WiFi

Halo, sumping konsultasi produk kami!

WiFi Jam Tangan Sanggup WiFi


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Panjelasan Produk

1. HS-S40J Hand-Dilaksanakeun Jammer sinyal jammer. 

2. anteneu: 4 PCS anteneu Omnidirectional 

3. Kaluaran kaluaran: 2800mW 

4. Daérah Aplikasi: Wawancara hadiah, omongan rahasia, membela maling, inpormasi bisnis jsb. 

 

Spésifikasi 

Jenis Frékuénsi: (urang tiasa ngarobih band naon waé sesuai sareng kabutuhan anjeun) 

 

Ketik A:

(A) Frékuénsi: CDMA 870-880MHz 

(B) Frékuénsi: GSM 935-960MHz 

(C) Frékuénsi: DCS & PHS 1805-1920MHz 

(D) Frékuénsi: WiFi 2400MHz

Tipe B:

(A) Frékuénsi: CDMA & GSM 870-960MHz 

(B) Frékuénsi: DCS & PHS 1805-1920MHz 

(C) Frékuénsi: 4G 2600 MHz 

(D) Frékuénsi: WiFi 5800MHz

 

1. Jam Damel: 2-3 jam damel lami 

2. Suhu damel -40 ~ +55 derajat celcius 

3. Kalembaban relatif: 20% -95% 

4. Semidiameter interception: 2-30 méter 

5. Konsumsi Énergi: 1.5W 

6. Power Supply: AC110-220V ± 10% / DC5V 45-55Hz 

7. Kakuatan kotor: 0.4KG 

8. Ukuran produk: 15 * 8.3 * 4.2cm 


 

Téknologi 

1. konsumsi kakuatan low. Tiasa damel 2-3 jam 

2. Éféktif ngadamel lalanggan. Ngan ukur ngaganggu downlink sareng teu aya gangguan dina base station. 

3. Portabilitas ekstrim. Beurat pikeun mesin nyalira sareng anteneu ngan ukur 0,5KG 

4. Ngamangpaatkeun téknologi gangguan super-tinggi sareng téknologi gangguan mini-kakuatan. Efisiensi tinggi. 

5. Lalaunan ngamimitian desain sirkuit. Elemen ieu tiasa ngajaga kaayaan operasi stabil kalayan integrasi tinggi. 

6. Jammer ngagaduhan 4 anténeu, masing-masing kaluaran 2-3 watt (kaluaran tiasa diatur) 

7. Ngadopsi bahan paduan aluminium sareng kéngingkeun efisiensi tinggi dina pemanasan sareng taméng

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami