products

Kakuatan Daya Tahan Cai Bérés Jammer

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Kakuatan Daya Tahan Cai Bérés Jammer


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Spésifikasi pabrik:


-CDMA 800: 850-894MHz
-GSM 900: 925-960MHz
-GSM 1800: 1805-1880MHz
-GSM 1900: 1920-1990MHz
-3G: 2110-2170MHz
-GPSL2-L5: 1170-1280MHz
-VHF: 135-174MHz
-UHF: 400-470MHz
-315MHz
-4G LTE: 725-770MHz
-4GWIMAX: 2345-2400MHz, 2500-2690MHz
-LOJACK: 167-175MHz

(Pita frékuénsi opsional)


Spésifikasi Dasar


Catu daya: Dipaké saatos nyambungkeun catu daya
Jam Radius : Hingga 1000 méter
Total kakuatan kaluaran : 300W
Tegangan: AC110 atanapi 220-240V / DC, 24V-27V
Suhu operasi : -10 ℃ ka + 50
Kalembaban operasi: 5% dugi ka 80%

Ukuran alat: 513mm * 462mm * 233mm
Beurat alat: 40KG


Catetan:
1. Jammer disaluyukeun numutkeun pita frékuénsi nagara sanés, punten mastikeun yén nagara beuli sareng nagara panggunaan anu saleresna konsisten. Upami henteu éta henteu tiasa dianggo. Punten baca fungsi jammer sateuacan mésér.
2. Upami jammer listrik anu handap (sapertos jammer genggem) pikeun alat panyambung sinyal kakuatan tinggi (sapertos router WIFI kakuatan tinggi, alat audio Bluetooth, sareng sajabana), pangaruhna bakal goréng atanapi bahkan henteu tiasa macét.
3. Dilarang dianggo nalika ngecas.
4. Entong nganggo jammér genggam salaku macét desktop.
5. Entong nganggo jammer sateuacan nyambungkeun anteneu.

1-2009231J646101.jpg


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami