banner-news

Ruang Rapat Cellphone Jamming Solusi

Halo, sumping konsultasi produk kami!

HiSea Cell Signal Jamming Solution Solusi pikeun VIP di Kantor Perdana Menteri Yordania.

Dina taun 2011, hatur nuhun pikeun usaha palanggan kami, kalayan solusi propésional kami, aranjeunna suksés meunang tawaran:

Sinyal telepon sélulér Jamming pikeun ngawangun 6 lanté kaca pantingan kaca, dimana salaku kantor VIP Kantor Perdana Menteri Yordania. Pikeun genep lantai témbok gorden kaca ginding sakitar 12000 méter pasagi, desain akhir urang nyaéta tameng kamar konperénsi kakuatan 0088. sadayana pameungpeuk sareng FRP (Serat bertulang Polimér / Plastik) Rod Antenna, gangguan pancén anténeu rod 360 °, unggal kakuatan tiasa disaluyukeun, jarak jarak numutkeun frékuénsi sareng nilai kakuatan anu saleresna.

1-201016112G2335


Pos waktos: Okt-19-2020