banner-news

Solusi Jamming panjara Daya Tinggi

Halo, sumping konsultasi produk kami!

HiSea High powe Solution Jammer di panjara Panama La Jolieta

Dina taun 2013, HiSea ngagaduhan kahormatan janten panyadia solusi panjara Panama La Jolieta.

Profil leyuran:

Dipasang ku 3 set band pinuh sinyal kakuatan jammer ageung, sadaya jammer dipasang (sareng Gap).

1-201016115634523


Pos waktos: Okt-19-2020