banner-news

Sistem Band Kendaraan Jamming kakuatan pinuh Band

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Solusi Jammer HiSea Signal ka Kandaraan Militer Kénya

Dina taun 2012, damel kerjasama sareng palanggan kami, hasil janten panyadia soultion Militer Kénya.

Salah sahiji proyek anu dibarengan, dina-kendaraan / kendaraan dipasang sinyal jammer anu ngabutuhkeun ledakan-buktina.

Profil leyuran:

Dipasang sareng 2 set band jam HiSea pinuh jammer.

1-20101G53033b7


Pos waktos: Okt-19-2020