banner-news

Solusi

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • Meeting Room Cell phone Jamming Solutions

    Ruang Rapat Cellphone Jamming Solusi

    HiSea Cell Signal Jamming Solution Solusi pikeun VIP di Kantor Perdana Menteri Yordania. Dina taun 2011, hatur nuhun pikeun usaha palanggan kami, kalayan solusi propésional kami, aranjeunna suksés kéngingkeun tawaran: Sistem ponsel sinyal Jamming kanggo ngawangun 6 lantai pantulan kaca kaca, wh ...
    Maca deui
  • High Power Prison Jamming Solution

    Solusi Jamming panjara Daya Tinggi

    HiSea High powe Solusi Jammer di panjara Panama La Jolieta Dina taun 2013, HiSea gaduh kahormatan janten panyadia solusi panjara Panama La Jolieta. Profil larutan: Dipasang ku 3 set band pinuh sinyal kakuatan macét, sadayana macét dipasang (sareng Gap).
    Maca deui
  • Full Band High power Vehicle Jamming System

    Sistem Band Kendaraan Jamming kakuatan pinuh Band

    Solusi HiSea Jammer Solusi ka Kandaraan Militer Kénya Dina taun 2012, damel kerjasama sareng palanggan kami, hasil janten panyadia soultion Militer Kénya. Salah sahiji proyek anu dibarengan, dina-kendaraan / kendaraan dipasang sinyal jammer anu ngabutuhkeun ledakan-buktina. Profil solusi: Dipasang sareng 2 sét ...
    Maca deui