banner-news

Warta Industri

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • Signal Jammer

    Jammer Sinyal

    Nalika urang nyéépkeun sabtu minggu, urang hoyong ngaraoskeun waktos luang sareng ngahaturanan sadinten kana hobi karesep urang. Nalika kami henteu hoyong kaganggu ku telepon, urang peryogi jammer sinyal ponsel pikeun merangan telepon anu ngaganggu. Sakapeung, kami henteu hoyong ngobrol sareng saha waé, tapi jalma anu ngaganggu bakal teras nelepon ...
    Maca deui
  • Cell Phone Jammer

    Jammer Ponsel

    Jammer telepon sélulér ditujukeun ka sababaraha tempat anu panggunaan telepon sél dilarang, sapertos ruang pamariksaan, sakola, pom bensin, garéja, pengadilan, perpustakaan, pusat konperénsi, bioskop, rumah sakit, pamaréntah, kauangan, panjara, kaamanan umum sareng pembangkit listrik militér. Iraha...
    Maca deui
  • The Principle of Mobile Phone Jammer

    Prinsip Jammer Ponsel

    Jammer telepon sélulér utamina ditujukeun pikeun sagala rupa tempat di mana panggunaan telepon sél dilarang, sapertos sababaraha rohangan ujian, sakola, pom bensin, gereja, pengadilan, perpustakaan, pusat konperénsi, bioskop, rumah sakit, pamaréntah, kauangan, panjara , kaamanan umum sareng militér ...
    Maca deui
  • Why Are GPS Jammers So Popular

    Kunaon Jammers GPS Sohor pisan

    Ayeuna, macét sinyal GPS maénkeun peran anu langkung penting dina kahirupan urang. Jumlah tempat anu dianggo beuki ningkat. Kunaon GPS macét resep populér pisan? Popularitas jammers GPS seueur hubunganana sareng panggunaan pelacak GPS anu nyebar, sabab alat pelacak GPS seueur dianggo ...
    Maca deui