banner-news

Faktor anu pasti mangaruhan harga jammer sinyal telepon sélulér

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Sapanjang proyék panangtayungan sinyal anu lalu, bagian anu paling ngagambarkeun hargana nyaéta paménta nyata konsumén, nyaéta, faktor anu bener-bener nangtoskeun harga nyaéta paménta nasabah. Salaku conto, di daérah jero rohangan 50m * 50m, biaya stasiun basa anu teu dianggo caket dieu langkung handap tibatan stasion pangkalan; biaya kamar terbuka tanpa panyumputan bakal langkung alit tibatan panyumputan; 24-jam tameng full-band anu teu kaganggu bakal langkung mirah tibatan intermitén Harga taméng dina sababaraha pita frékuénsi kirang; harga taméng sidang kasar (ngan ukur tameng tengah) langkung handap tina tameng anu pas; jsb.

Dina proyék éta, numutkeun kabutuhan konsumén, tata ruang sareng kakuatan sinyal radio, sistem pelindung sering diwangun dina bentuk taméng host + distribusi anténeu. Ieu téknologi dipercaya langkung propésional sareng épéktip dina bidang tameng. Métode taméng anu dipikaresep ku agénsi kaamanan langkung dipercaya tibatan hiji alat, sareng harga na beda-beda ku ukuran daérah taméng sareng lingkungan tempat.

Di kulawarga, sababaraha kolot hariwang yén murangkalihna bakal kecanduan jaringan telepon sélulér sareng bakal nganggap mésér macét, sareng aranjeunna sering cicingeun mésér macét sinyal samentawis ratusan rébu dolar. Alat-alat ieu bakal langsung ngaganggu panggunaan telepon sélulér di lingkungan éta. Tilu operator utama bakal ngalaksanakeun panyilidikan saatos nampi keluhan na. Upami aranjeunna dipendakan, éta panginten janten hukuman haram.

Ku alatan éta, faktor anu mutuskeun dina harga macét sinyal telepon sélulér nyaéta paménta pangguna. Syarat pelindung tinggi sareng harga tinggi, sareng harga anu murah bakal dikirangan. Nanging, maksud aslina pikeun ngalindungan nyaéta pikeun ngahontal pangaruhna tanpa mangaruhan pihak katilu, janten taméng anu langkung sampurna moal murah teuing. Hukum nilai nandeskeun

 


Pos waktos: Okt-19-2020