banner-news

Opat hal anu peryogi diperhatoskeun dina panggunaan jammers telepon sélulér pikeun sinyal taméng dina konperénsi

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Ayeuna, aya seueur mérek jammer sinyal telepon sélulér di pasar, tapi dasarna dibagi kana dua kategori: mesin rékayasa sareng mesin biasa. Sakumaha namina nunjukkeun, mesin rékayasa umumna dianggo pikeun proyek paménta tinggi sareng standar tinggi. Karakteristikna meryogikeun performa anu stabil, cocog sareng padamelan numutkeun lingkungan radio di tempat, sareng operasi anu teu kaganggu 24 jam. Telepon biasa nyaéta alat anu umumna dianggo samentawis kanggo waktos anu pondok. Kinerjaana henteu dikenal, anu tiasa mangaruhan sinyal batur pikeun nganggo telepon sélulér, sareng éta ogé tiasa ngahalangan daerah anu anjeun hoyong blokir tapi henteu tiasa dilaksanakeun sacara épéktip.

Biasana henteu seueur jalma di rohangan rapat, sareng jalma ngan ukur ngumpulkeun nalika kedah rapat, sareng dina waktos anu sami, aya kaayaan dimana telepon sélulér kumpul. Nalika rapat, kamungkinan pisan telepon jalma ieu bakal disada sakedap, sareng telepon jalma éta bakal disada sakedap. Ku alatan éta, perlu pisan masang tameng rohangan konperénsi. Di hiji sisi, éta ngeureunkeun gangguan telepon sélulér kana rapat, sareng di sisi sanésna, éta ogé sacara efektif tiasa ngabantuan kerahasiaan eusi rapat.

Janten, naon anu pancegahan pikeun milih jammers ponsel pikeun sinyal ngalindungan di rohangan konperénsi?

1. Pilih alat tameng ti pabrik biasa, langkung saé ku laporan uji anu dikaluarkeun ku Kamentrian Kaamanan Umum;

Kadua, pikeun mastikeun efektivitas efek pelindung, cobian nganggo mesin rékayasa, sapertos mesin portabel rékayasa, anu tiasa dibuka nalika diperyogikeun, sareng tiasa ditutup saatos dianggo;

3. Sateuacan dipasang, cobian pikeun profesional ngauji sinyal telepon sélulér dina situs pikeun sacara efektif ngalindungan aranjeunna tanpa ngaganggu batur atanapi miceunan kakuatan;

Kaopat, anjeun mayar naon anu anjeun mayar. Nalika anggaran ngamungkinkeun, cobi pilih peralatan anu berkualitas, anu tiasa ngahemat seueur masalah anu teu perlu.

 

 


Pos waktos: Okt-20-2020