banner-news

Naha kuring kedah nerapkeun macét sinyal telepon sélulér di pom bensin, tempat depot minyak, sareng sajabana?

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Kunaon ngagunakeun macét sinyal ponsel di pom bensin, depot minyak sareng tempat sanés?

Sinyal ponsel ayeuna ampir dimana-mana, sareng sadaya alat listrik dikurilingan ku éta. Nalika telepon sélulér henteu dianggo, sinyal sangkur jenis ieu gaduh gangguan minimal kana alat listrik anu sanés. Ieu kusabab nalika telepon sélulér henteu dianggo, henteu aya pertukaran data antara telepon sélulér sareng base station, sareng teu mungkin pikeun ngabentuk sinyal parobihan anu ngadadak. Alat-alat listrik dikurilingan ku medan éléktromagnétik anu stabil, nyaéta medan éléktromagnétik statis. Gangguan médan éléktromagnétik statis ieu kana alat-alat listrik ampir nol. Nalika ngagunakeun telepon sélulér, aya pertukaran data antara telepon sélulér sareng base station, anu ngahasilkeun sinyal mutasi acak, anu nyababkeun medan éléktromagnétik dinamis ngabentuk sakitar peralatan listrik. Sinyal medan éléktromagnétik dinamis ieu bakal ngainduksi sinyal gangguan mutasi, anu gampang Disababkeun disfungsi pakakas listrik.

Nalika batré telepon sélulérna dihurungkeun, nalika bel disada, éta tiasa ngahasilkeun énergi anu cekap pikeun nyababkeun percikan sakedik, anu tiasa nyababkeun kahuruan. Minyak bumi, kimia, kaamanan sareng departemén anu aya hubunganana ogé jelas parantos nyatakeun yén pom bénsin ngalarang panggunaan telepon sélulér. Parantos lami ti saprak bubuka, tapi palaksanaanna ayeuna henteu ideal. Alat-alat di pom bénsin dikawasa ku komputer. Sinyal tina telepon sélulér bakal mangaruhan operasi normal pakakas sareng nyababkeun pangukuran anu teu akurat. Anu langkung penting, percikan seuneu bakal muncul nalika nelepon tina telepon sélulér, anu tiasa sacara gampang nyababkeun kahuruan sareng nyababkeun ledakan di pom bensin. Maka, pom bénsin anu mangrupikeun daérah tahan seuneu henteu ngan ukur dilarang pisan ngagunakeun telepon sélulér di pom bénsin, tapi langkung saé henteu nganggo telepon sélulér dina jarak dua atanapi tilu méter sakitar SPBU. Dina waktos anu sasarengan, pom bensin kedah nyetél tanda-tanda anu jelas ngalarang telepon sélulér, sareng sacara umum nyebarkeun élmu kaamanan, supados masarakat ngartos yén nélépon telepon sél di pompa bensin pastina jalan-jalan sareng macan. Aya seueur seuneu anu disababkeun ku panggunaan telepon sélulér di panjuru nagara. Bahaya ngagunakeun telepon sélulér di pom bénsin parantos seueur perhatian. Disarankeun stasiun pompa bensin nganggo jammers sinyal telepon sélulér. Sinopec sareng China National Petroleum Corporation parantos ngiringan panggunaan jammers sinyal telepon sélulér di pompa bensin di sababaraha daérah.

 


Waktos Post: Okt-18-2020