products

Jammer Sinyal GPS Mini

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Jammer Sinyal GPS Mini


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Aplikasi:
1. Rupa-rupa kantor, kantor rahasia, ruang rundingan
2. Tokoh pulitik sareng bisnis seluler ngajagaan tempat kajadian
3. Pésta sareng organ pamaréntah, sababaraha rohangan rapat alit atanapi samentawis perusahaan
4. Kabutuhan khusus dina kahirupan pribadi atanapi bisnis

Spésifikasi Produsén

-GSM / CDMA: 850-960MHz
-3G: 2110-2170MHz
-WiFi: 2400-2485MHz
-GPS: L1. 1570-1610MHz atanapi Lojack

Spésifikasi Dasar

2M-10 M gumantung kana kakuatan médan sinyal operator
Ngecas catu daya: AC110 ~ 240V
Batré internal: DC 4.2V
Kapasitas batré: 1200mAh
Konsumsi listrik: 0,5W / h
Ukuran host (panjang × lebar × jangkungna): 95 × 48 × 17 mm
Beurat nangtung-nyalira: 270g

Catetan: Jammers sinyal sélulér panginten teu kénging diimpor ka nagara-nagara tangtu kusabab lisénsi sinyal siaran atanapi larangan sanésna. Mangga parios peraturan telekomunikasi nagara anjeun sateuacan nempatkeun pesenan anjeun. Kami bakal ngaluyukeun GPS / CDMA / GSM / DCS / PCS pikeun anjeun dumasar kana frékuénsi sinyal nagara anjeun.
Jamming range gumantung kana kakuatan sinyal ti sababaraha sumber, ogé kaayaan lingkungan lokal.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami