products

Rapat rapat 6 band sinyal jammer

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Rapat rapat 6 band sinyal jammer


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Rincian Produk

1.CDMA 800: 850 dugi ka 894MHz

2.GSM 900: 925 dugi ka 960MHz

3.GSM 1800: 1,805 dugi ka 1,880MHz (DCS)

4.3G: 2.110 dugi ka 2,170MHz 

5.WIFI2.4G: 2400-2500MHz atanapi 5800MHz

6.4G LTE: 725-770Mhz Atanapi 4G LTE2600 2620-2690MHz

7. GPS

 

o Anjeun tiasa milih genep band frékuénsi luhur anu anjeun peryogikeun dina jammer 

o ODM sareng OEM pesen wilujeng sumping 

o Total kakuatan kaluaran: 14W 

o Jamming range: dugi ka 40m, radius jamming masih gumantung kana sinyal kakuatan di daérah tinangtu 

o Antenna arah Omni-arah sadayana frékuénsi TX ditutupan ngan handap 

o Catu daya: 50 dugi 60Hz, 100 dugi 240V AC 

o Kalayan adaptor AC (AC100-240V-DC12V),

o Diménsi: 305 x 140 x 51mm 

o beurat set lengkep: 2.8kg

 

Kaunggulan:

o Sistem pendingin anu saé kalayan kipas tiis di jero

o Gawé teu dieureunkeun 

o Kamampuh stabil

o Bisa dipaké dina mobil langsung, Kalayan carjer mobil 

o Éta tiasa nyayogikeun jamuan 24/7/365 bahkan dina sistem pendinginan anu konstan.

o Hingga 7bél pita frékuénsi, kalebet sadaya pita telepon sélulér 4G 3G 2G, kalayan GPS atanapi Bluetooth opsional.

 

Daérah Aplikasi:

o éta tiasa dilarapkeun di ruang rapat, rohangan konperénsi, musium, galeri, bioskop, aula konsér, garéja, candi, réstoran, ruang kelas, pusat pelatihan, pabrik, bank, karéta, beus sareng seueur deui

o Kanggo sababaraha lokasi tujuan khusus sapertos rumah sakit, pom bensin sareng seueur deui, Punten uji lapangan heula pikeun mastikeun yén henteu aya gangguan kana operasi normal alat sareng alatna

 

Garansi: Sataun ti tanggal pangiriman.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami