products

Daya Tinggi Band Full Signal Jammer 5G

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Daya Tinggi Band Full Signal Jammer 5G


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

1. Blok band:

(A) Frékuénsi: CDMA 870-880MHz 

(B) Frékuénsi: GSM 935-960MHz 

(C) Frékuénsi: DCS & PHS 1805-1920MHz 

(D) Frékuénsi: 3G 2110-2170MHZ 

(E) Frékuénsi: 4G 2600MHZ

(F) Frékuénsi: 4G 800MHZ

(G) Frékuénsi: GPS L1

(H) Frékuénsi: WiFi2.4G

(I) Frékuénsi: Wifi5.8G

 (J) Frékuénsi: 5G 

Pita frékuénsi tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan anjeun.

 

2. anteneu: 10PCS anteneu Omnidirectional 

3. Kaluaran kaluaran: 3-5W 

4. Semidiameter interception: 5-40 méter 

5. Konsumsi Energi: 3W 

6. Power Supply: AC110-220V ± 10% / DC5V 45-55Hz 

7. Kakuatan kotor: 0.6KG 

 

Téknologi 

1. konsumsi kakuatan low. Tiasa damel 2 jam 

2. Éféktif ngadamel lalanggan. Ngan ukur ngaganggu downlink sareng teu aya gangguan dina base station. 

3. Portabilitas ekstrim. Beurat pikeun mesin nyalira sareng anteneu ngan ukur 0,6KG 

4. Ngamangpaatkeun téknologi gangguan super-tinggi sareng téknologi gangguan mini-kakuatan. Efisiensi tinggi. 

5. Lalaunan ngamimitian desain sirkuit. Elemen ieu tiasa ngajaga kaayaan operasi stabil kalayan integrasi tinggi. 

6. Jammer gaduh 10 anténeu, unggal kaluaran 0,5-1 watt (kaluaran tiasa diatur) 

7. Ngadopsi bahan paduan aluminium sareng kéngingkeun efisiensi tinggi dina pemanasan sareng taméng

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami