products

Jammer Sinyal Wifi Genggem (6 band)

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Jammer Sinyal Wifi Genggem (6 band)


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Jammer mobile genggam pangalusna HS-S60J tiasa dianggo sareng sadaya band frekuensi anu dianggo ku alat nirkabel di sakuriling anjeun kecuali frekuensi low sareng band 4G. Upami anjeun gaduh alat sapertos kitu dina leungeun anjeun, ampir teu aya anu tiasa nganyenyeri privasi anjeun atanapi ngarusak rasiah lokasi anjeun dina jarak 15 méter radius di sakuriling anjeun. Bahkan pelacakan paling canggih, eavesdropping, wiretapping sareng téknologi anti privasi anu sanés tiasa dianggo leres nalika aranjeunna aya dina kisaran damel produk ieu. HS-S60J pasti jammer ponsel portabel kami anu pangsaéna.


HS-S60J kami mangrupikeun pameungpeuk telepon sélulér anu peryogi diubaran sasuai. Éta masihan anjeun kalenturan nyata nalika ngeunaan panyalindungan sinyal nirkabel. Produk ieu ngagaduhan saklar pikeun unggal anténeu anu tiasa dianggo pikeun milih jinis frékuénsi naon anu anjeun hoyong hindarkeun tina damel unggal waktos. Upami anjeun kedah ngamankeun daérah tina sadaya band éta - anjeun tiasa ngalaksanakeunana! Upami dina 5 menit anjeun ngan ukur peryogi hiji atanapi dua pita frékuénsi pikeun ngeureunkeun karyana - anjeun ogé tiasa ngalakukeun éta. Alat ieu masihan anjeun kadali total pikeun prosés pikeun ngajagi perlindungan sinyal nirkabel anu langkung dipercaya dimana waé anjeun angkat.

 

Ieu daptar lengkep frékuénsi anu tiasa dianggo ku alat ieu:

 

GSM800 sareng GSM1900 di Amérika Serikat, GSM900 sareng GSM1800 di Éropa

CDMA850 di Amérika Serikat sareng Éropa

Pita GPS, L2, L5, GLONASS

WiFi, Bluetooth sareng sadaya alat anu operasi di 2.4GHz / 5.8GHz Opsional (sapertos kaméra nenjo sareng mikropon anu disumputkeun)

Frékuénsi 3G

4G mangrupikeun frékuénsi opsional anu urang ogé tiasa nambihan kana macét ieu

5G Pilihan 

 

Spésifikasi:

Pakaryan Radius: 15 méter

Kakuatan Sinyal: 2-10W

Suplai Daya: tiasa dianggo nganggo batré sareng dua adaptor listrik

Inpormasi Batré: Litium-ion 7.4V 3600mA

Waktos Anu Damel Batré: maksimum 2 jam

Detil Adaptor: AC 110 ~ 250V ka DC 12V, mobil 12V ka DC 12V, duanana 2000mA

Detil Antenna: karét téknologi luhur (6 unit)

Dimensi Alat: 127 / 250x75x34mm

Beurat Produk: 500g

 



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami