products

Jammer telepon genggem

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Jammer telepon genggem


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

• portabel pisan. Gampang dibawa.

• Ukuran Sawit

• ON / OFF saklar make langkung ramah-pangguna.

• Pangaruh jamming éfisién luhur ku desain 0.5watt kakuatan tinggi.

• Panutup opsional supados jammer langkung gampang dibawa.

 

Jenis Palabuhan Kaluaran Frékuénsi Rentang radius
Ketik A

Éropa sareng Wétan Tengah

Pasar

GSM900 925-960 MHz 5M @ gumantung kana hapé

kaayaan jaringan panyadia ladénan

GSM1800 1805-1880 MHz
3G 2110-2170 MHz
Tipe B

Amérika sareng Asia

Pasar

CDMA GSM 850-894 MHz 5M @ gumantung kana hapé

kaayaan jaringan panyadia ladénan

DCS PHS 1920-1990 MHz
3G 2110-2170MHz
Kelir: Hideung Band opsional ngadamel numutkeun kabutuhan anjeun
Batré litium 3,7 v / 1200mA
Total kaluaran Kakuatan: 0,5watt / unggal band

Ukuran Alat: 95 * 48 * 57mm Berat Paket: 0.24KG

Beurat Bersih: 68g                

Sistem:

Nextel, AMPS, TACS, NMT, GSM, DCS, CDMA, PDC, TDMA, PHS, IDEN, W-CDMA, UMTS, 3G

Waktos batré internal: 90 menit sakitar

Suhu: -10 ℃ dugi ka + 50


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami