products

Jammer telepon sélulér genggam (5 band)

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Jammer telepon sélulér genggam (5 band)


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

HS-S50J anjeun bakal tiasa macét sadaya sinyal dina telepon sélulér sapertos anu nganggo frékuénsi 2G / 3G / 4G LTE / 5G / WiFi Opsional.

 

HS-S50J mangrupikeun alat 5-anténeu anu nganggo kipas pendingin sareng kamampuan damel ti carjer mobil nganggo adaptor listrik mobil. Pamblokir ieu kompak pisan sareng tiasa gampang nyumput dina saku atanapi kantong anjeun. Sanaos ukuran portabel V-0065 nyiptakeun daya kaluaran anu kuat pisan tina 2W sareng tiasa macét dugi ka 10 ponsel anu dioperasikeun di daérah anu paling rapih. Radius macét dugi ka 15 méter atanapi 50 ft. HS-S50J sanggup macét sadayana frékuénsi 2G: CDMA, GSM 900/1800 pikeun jaringan sélulér Éropa sareng GSM 850/1900 pikeun jaringan sélulér Amérika, sadaya alat sareng telepon sél anu dioperasikeun Frekuensi 3G (2.100 MHz) sareng sadaya frékuénsi 4G LTE sareng 4G WiMax.

 

Spésifikasi:

 

Frékuénsi jamming: CDMA, GSM, 3G, 4G LTE, 4G WiMax, 5G, WiFi (Pilihan dilakukeun numutkeun kabutuhan anjeun)

Jamming radius: dugi ka 15 atanapi 30 méter.

Kakuatan kaluaran: 2000mW

Sumber kakuatan: Batré sareng adaptor listrik

Batré: Batré litium-ion 12V 2600mAh

Umur batre: 1,5 jam

 

Alat HS-S50J naon waé anu tiasa macét:

- 4G modem USB: Modem Telstra 4G USB, Verizon Wireless 4G LTE USB Modem, Verizon Jetpack ™ 4G LTE Mobile Hotspot, Pantech® 4G LTE Global USB Modem

- T-Mobile's myTouch 4G, anu ogé nawiskeun telepon Wi-Fi - kalayan V-0065 anjeun bakal meungpeuk 4G ogé sinyal WIFI

- Novatel MiFi 4510L Cerdas Mobile Hotspot anu ngabagi jaringan Verizon Wireless '4G LTE sareng 3G dugi ka lima alat anu diaktipkeun ku Wi-Fi

- BlackBerry 4G Playbook sareng tablet HTC Evo View 4G

- Google Nexus S 4G sareng Sprint HTC Evo 3D, anu ningalikeun eusi 3D anu tiasa ditingali tanpa kacamata khusus sareng seueur alat sanés ....


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami