page

FAQs

Halo, sumping konsultasi produk kami!
Nalika jammer sinyal telepon sélulér jalan, sababaraha telepon sélulér nunjukkeun sinyal. Kunaon ieu?

Nalika alat tameng telepon sélulér jalan, aya dua kamungkinan pikeun sinyal anu ditingalikeun dina telepon sélulér:

Anu kahiji nyaéta telepon sélulér tiasa disambungkeun. Upami telepon sélulér tiasa dihubungkeun, éta hartosna yén area taméng henteu acan dugi kana pelindung anu épéktip sareng aya bocor. Maka éta ogé ngandung hartos yén produk pelindung telepon sélulér anjeun ayeuna moal tiasa nyumponan sarat taméng situs anjeun;

Salah sahijina nyaéta telepon sélulér henteu tiasa nyambung. Upami ieu masalahna, éta hartosna telepon sélulér dina kaayaan kritis, sareng ieu kajantenan dina telepon sélulér kalayan kuat anti gangguan sareng sensitipitas anu luhur.

Naha kuring masih tiasa nganggo internét saatos telepon sélulér diblokir?

Ayeuna, seueur sakola parantos masang alat panyalindungan ponsel. Saatos taméngna dihurungkeun, naha pihak mahasiswa masih tiasa online?

Sacara umum, aya tilu cara pikeun internetan dina telepon sélulér.

Cara anu munggaran nyaéta internetan Internét liwat sinyal operator telepon sélulér. Pas alat taméng hurung, telepon sélulér henteu tiasa nampi sinyal operator, anu ngabalukarkeun henteu mampuh nelepon atanapi pesen téks, sareng sacara alami moal tiasa aksés kana Internét. Pelindungna épéktip.

Cara anu kadua nyaéta nyambungkeun telepon sélulér ka WIFI pikeun internetan. Upami anjeun cukup untung, macét henteu ngagaduhan fungsi nyalindung kana saluran 2.4gwifi, maka selamat, sanaos anjeun henteu tiasa nelepon sareng pesen téks, tapi kuring gaduh jaringan di dunya, sora sareng video QQ sareng WeChat masih tiasa dilaksanakeun, nonton pilem sareng maénkeun kaulinan henteu masalah. Nanging, upami alat taméng ngadukung fungsi taméng wifi, maka Internét henteu tiasa diakses dina hal ieu, sareng taméngna épéktip.

Cara anu katilu nyaéta mindahkeun port LAN tina jaringan kabel langsung ka telepon sélulér. Cara ieu ibarat ngalobakeun dunya anu teu aya, sapertos komputer anu langsung nyambung kana kabel jaringan, henteu paduli naha tamengna dibuka atanapi henteu, henteu aya gangguan, sareng kecepatan jaringan lancar. Tapi upami teu aya antarmuka LAN dina jaringan éksternal, éta bakal disebat henteu unggal dinten, sareng éta moal jalan.

Kumaha waé ogé, anu janten tugas utami salaku murid nyaéta diajar, kerja keras sareng rajin diajar, pikahareupeun anjeun mangrupikeun masa depan tanah air.

Naha teu aya sinyal macét dina pesawat?

Sanaos jammer sinyal disebat sinyal "jammer", intina mangrupikeun sinyal "jammer" sareng jammer kakuatan tinggi.

Alesanna telepon sélulér henteu tiasa dianggo dina kapal terbang nyaéta nyegah sinyal telepon sélulér kaganggu komunikasi pesawat. Masang "jammer" hartosna masang sumber anu ageung tina gangguan. Kituna, moal aya alat sapertos dina pesawat!

Hoyong damel sareng urang?