page

Tentang Kami

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Profil Perusahaan

Vecano Electronics Company Limited didirikan ku Pamaréntah Cina di 2011, fokus kana pamekaran sareng pamasaran produk Kaamanan sareng télékom.

HISEA mangrupikeun mérek kadaptar ti Vecano Electronics Co., Ltd. HISEA mangrupikeun inovator anu paling penting dina bidang RF macét. Dina ngabantosan ancaman anu teras-terasan ngembangna alat peledak improvisasi jarak jauh (RCIEDs), Vecano parantos seueur nanem modal pikeun ngembangkeun sauntuyan State-of-the-art. Sistem Jamming Vehicle, Jammers Portabel / Taktis, Jammer Stasioner, Baker Jammers, Rf Jammers, Cellphone Jammers, Custom / Embassy Jamming Solutions, Portable Jammer System, Prison Jamming System, Handheld Jammers Solutions sareng sajabana, pikeun perlindungan transportasi pasukan, Militer sareng kantor pos Pulisi, gedong Pamaréntah anu ageung, Bom Pembuangan Pasukan sareng konvoi VIP. Ogé, HISEA ngahasilkeun panguat sinyal sélulér / panguat mobile / repeater mobile. Produk anu seueur dianggo di zona buta kantor, kamar kulawarga, pabrik, bar, supermarket, garasi parkir bawah tanah, sareng sajabana, dimana sinyalna goréng pisan, atanapi sanaos sinyal sélulér lengkep dina telepon sélulér, aya gangguan sora anu ngarah pikeun nyauran masalah kajelasan.

1-2009141FU5Q6

Kami gaduh grup R&D anu kuat sareng alus teuing anu didédikasikeun pikeun panilitian sareng pamekaran produk anyar kami. Aranjeunna parantos damel di perusahaan terkemuka dina industri telekomunikasi, sapertos Huawei Technologies Co., Ltd. Kami ngabantosan palanggan ngahontal kasuksésan, mikir pisan jalma-jalma di perusahaan urang, ngudag kaunggulan, nyumbang ka nagara urang sareng ngawariskeun jasa inovatif, rajin, tepat sareng praktis. Kami berorientasi konsumén sareng ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nawiskeun produk anu nyugemakeun ka konsumén.

Penghormatan kualifikasi

Kakuatan urang

Kamampuh produk sareng kamampuan pangiriman kami

From R&D patch to assembly production

Ti tambalan R&D dugi ka produksi perakitan

HISEA fokus kana pamekaran sareng pamasaran produk Kaamanan sareng télékom.

Extensive Training

Pelatihan éksténsif

HISEA nyayogikeun latihan onsite sareng pabrik anu éksténsif pikeun palanggan na pikeun kéngingkeun pamahaman anu mendalam ngeunaan solusi anu dianggurkeun.

24x7 Technical Support

Dukungan Téknis 24x7

HISEA ngagaduhan tim sumber daya téknis anu berpengalaman anu komitmen pikeun nyayogikeun dukungan téknis online atanapi Dina situs pikeun sistem kami.

Adegan pabrik