products

8 Pita frékuénsi nirkabel Jammer

Halo, sumping konsultasi produk kami!

8 Pita frékuénsi nirkabel Jammer


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Rincian Produk

CDMA 800: 850 dugi ka 894MHz

GSM 900: 925 dugi ka 960MHz

GSM 1800: 1,805 dugi ka 1,880MHz (DCS)

GSM 1900: 1,920 dugi ka 1,990MHz (PCS)

3G: 2.110 dugi ka 2,170MHz 

WIFI2.4G: 2400-2500MHz atanapi 5800MHZ (Pilihan)

4G LTE: 725-770Mhz

4G LTE2600 2620-2690MHz

 

● Éta tiasa nyayogikeun jamuan 24/7/365 bahkan dina sistem pendinginan konstan.

● Kaluaran desain anu tiasa diatur tiasa ngajantenkeun macét langkung ramah-pangguna.

● Unggal kanal frékuénsi tiasa dikontrol nyalira sareng sakaligus.

● Sapinuhna ku kakuatan kaluaran 18Watt anu luhur ngahasilkeun macét anu langkung épisién.

● Kisaran pelindung tiasa dugi ka 40-50M

● Hingga 9 pita frekuensi pita, kalebet sadaya pita telepon sélulér 4G 3G 2G, kalayan GPS atanapi Bluetooth opsional.

 

APLIKASI: 

Ruang Rapat, Fasilitas Panyimpenan Minyak sareng Gas Bumi, Widang Minyak sareng Gas Bumi, Rumah Sakit, Bioskop, Studio Rekaman, Bank,

Ruang Ngayakeun Kontrak, Garéja, Ruang Konperénsi, Kelas, Sarana Pangujian, Jasa Kaamanan, Unit Militer, Jasa Rusiah, Ruangan Konperénsi Berita, Perpustakaan, Musium, Penjara, Pengadilan, Ronda Perbatasan sareng Penegakan Narkoba.

Wifi 4G 8 band signal jammer(图1)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami