products

8 band WiFi Cell Phone Jammer

Halo, sumping konsultasi produk kami!

8 band WiFi Cell Phone Jammer


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Spésifikasi Konci / Fitur Khusus:

Fitur: 

o radius 8-band, 20 dugi 50 méter 

o Monitor jarak jauh ngalangkungan USB ka internét pikeun ngendalikeun sareng mareuman, cocog sareng sababaraha jinis kaayaan pikeun jaringan seluler inténsitas sinyal

 

Spésifikasi: 

o Waktos damel: lami-lami 

o Total kakuatan kaluaran: 12.5W 

o Pasokan listrik: 110 dugi 220V AC / 5V DC 

o Kontrol: kadali jauh nirkabel (ngahurungkeun sareng mareuman), ngawaskeun jauh liwat USB kana internét 

o OEM sareng ODM disambut 

o palabuhan Kaluaran: 10W-30W

 

CDMA: 

Frékuénsi: 870 dugi ka 880MHz 

Kaluaran kaluaran: 34.5dBm (rata-rata) 

Kakuatan kaluaran saluran: 5dBm / 30kHz (minimum)

 

GSM: 

Frékuénsi: 930 ka 960MHz 

Kaluaran kaluaran: 34.5dBm (rata-rata) 

Kakuatan kaluaran saluran: 5dBm / 30kHz (minimum)

 

DCS: 

Frékuénsi: 1,805 dugi ka 1,880MHz 

Kaluaran kaluaran: 33dBm (rata-rata) 

Kakuatan kaluaran saluran: -2dBm / 30kHz (minimum)

 

3G: 

Frékuénsi: 2.110 dugi ka 2,170MHz 

Kaluaran kaluaran: 33dBm (rata-rata) 

Kakuatan kaluaran saluran: -2dBm / 30kHz (minimum)

 

Pita frékuénsi 4G / 5G / WiFi opsional gumantung kana kabutuhan anjeun

 

Paking: 

o Pakét batin: 1 buah / kotak 

o Ukuran: 28 x 15 x 4.3mm 

o beurat Kotor: 1.2kg

 

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami